Persoonlijk en professioneel
tandartsenpraktijk Zypendaal

Tandartsenpraktijk Zypendaal is van oudsher een echte familiepraktijk met een ongedwongen sfeer. Het vak is onze tandartsen dan ook met de paplepel ingegoten. Jozien volgde haar vader op, Charlotte haar moeder.
Naast vakmatige kwaliteit vinden wij persoonlijke aandacht en maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Bij ons staat de patiënt centraal. wij willen dat patiënten zich op hun gemak voelen, vertrouwen hebben dat ze op de beste manier geholpen worden en tevreden zijn met het resultaat van de behandeling bij ons.

In het professionele circuit van (tand)artsenpraktijken en ziekenhuizen heeft Tandartsenpraktijk Zypendaal een goede naam, speciaal wat betreft esthetische tandheelkunde, wortelkanaalbehandelingen en behandeling van patiënten (kinderen en volwassenen) met extreme angst voor de tandarts.

Tandartsenpraktijk Zypendaal werkt doorlopend aan kwaliteitsverbetering. Elke partner in de praktijk volgt regelmatige nascholing en neemt deel aan intercollegiaal overleg. De tandartsen zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen, de Maatschappij voor Tandheelkunde en de Arnhemse Tandartsen Vereniging. Korte lijnen met de gespecialiseerde zorg dragen bij aan snelle doorverwijzing naar onze praktijk.